Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
4 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Terre Blanche – Le Chateau Course (ter plekke)
√ Golf de Royal Mougins*
√ Golf de Terre Blanche – Le Riou Course (ter plekke)
√ Golf de Cannes Mougins**

* Maximum handicap 28 voor heren / 32 voor dames
** Maximum handicap 28

Mochten handicaps niet toereikend zijn, kunt u eventueel ook spelen op Golf de Taulane, Golf de Saint Endréol of Golf de Saint Donat

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Vanaf € 1.325,- pp*


Shortbreak Special
√ 4 nachten o.b.v. logies ontbijt in een Deluxe Suite
√ inclusief 2 greenfees op:
√ Golf de Terre Blanche – Le Chateau Course
√ Golf de Terre Blanche – Le Riou Course
√ t/m 03 april & 24 okt. t/m 30 nov. => € 795,- pp**
√ 04 april t/m 29 april & 21 sept. t/m 23 okt. => € 925,- pp**
√ 30 april t/m 03 juli & 24 aug. t/m 20 sept. => € 1.095,- pp**
√ 04 juli t/m 23 augustus => € 1.525,- pp**

Naseizoen Special
√ 4 nachten o.b.v. logies ontbijt in een Deluxe Suite
√ inclusief 4 greenfees op:
√ Golf de Terre Blanche – Le Chateau Course (2x)
√ Golf de Terre Blanche – Le Riou Course (2x)
√ 24 oktober t/m 30 nov. => € 845,- pp**

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort
regio: Golf Resorts in Frankrijk
Frankrijk



Geniet van het zeer chique 5-sterren “Terre Blanche Hotel Spa & Golf Resort”, verborgen in de Provençaalse heuvels (Fayence), maar dichtbij de Franse Riviera ofwel de Cote d’Azur. 115 suites en 4 exclusieve villa’s, een prachtig 2 etage tellende Spa met de meest zeldzame behandelingen, Europa’s meest geavanceerde golf-trainingscentrum en 2 geweldige 18 holes golfbanen. Dichtbij middeleeuwse dorpjes en maar 45 minuten rijden van het internationale vliegveld van Nice en de fameuze stranden. Een luxe en ontspannend resort met een prijswinnende keuken. Verblijf op één van de beste resorts in de wereld en speel de meest exclusieve golfbanen van Frankrijk.

Het hoofdgebouw van het resort is gelegen op de top van de heuvel met daarin het restaurant, de bar / lounge en de receptie. Verspreid om deze heuvel heen tref je allerlei kleine huisjes waarin de suites zich bevinden als zijnde een soort dorp. Diverse weggetjes lopen naar uw suite (60 m²) dat of een “Superior suite” is, of een “Deluxe suite” met een nog beter uitzicht of zelfs een “Premier Suite” met het beste uitzicht en volledige privacy. U kunt eventueel ook kiezen voor de nog grotere suites (100 m²) die ook wel “1 bedroom villa’s” worden genoemd. Tevens zijn er nog 4 exclusieve villa’s tot 300 m². Alles suites hebben overigens een slaapkamer en afzonderlijke woonkamer inclusief privé terras. Tevens een soort inloopkast en een prachtige ruime badkamer in marmer. De inrichting van de suites is geïnspireerd door zonlicht, bloemen, hout en steen. Alles wat u kunt wensen is eigenlijk aanwezig in de suites. Om het hoofdgebouw te bereiken kunt u heerlijk wandelen over de slingerende paden of u laten ophalen door de golfbuggy’s van het resort.

Het resort beschikt ook over een prachtig 600 m² zwembad met whirlpool en heerlijk zonnedek. Daarnaast natuurlijk een indoor zwembad in de unieke Spa van 3.200 m². Deze spa is gevestigd in een villa hoog op de heuvel waar de meest ontspannen en effectieve spa behandelingen ter wereld worden gecombineerd met Provençaalse ingrediënten. Er is tevens een fitness ruimte aanwezig en een Zen studio voor Yoga en Pilates lessen. Naast het zeer geavanceerde golf-trainingscentrum van David Leadbetter (BiomecaSwing) liggen 2 tennisbanen. Op een Provençaals resort mag natuurlijk ook geen Pétanque veld ontbreken. Golfen kunt u op de 2 exclusieve 18-holes banen “Le Chateau”, de langere van de 2 en “Le Riou” die iets charmanter is en in principe alleen gespeeld mag worden door de leden en hotelgasten. Wij kunnen u ook gelijkwaardige banen voorstellen zoals bijvoorbeeld Royal Mougins Golf Club (32 km), Golf de Cannes Mougins (37 km) en Golf de Taulane (42 km). Maar zeker ook de voordeligere golfbanen zoals Golf de Saint Endréol (22 km), Golf de Saint Donat (29 km) and Golf d’Opio Valbonne (36 km).

Het zeer uitgebreide ontbijt kunt u gebruiken op het prachtige terras van het restaurant “Faventia” met panoramisch uitzicht over de dorpjes Callian en Montauroux. Het diner in dit restaurant is ook van zeer hoogstaande kwaliteit en kan worden vergezeld van diverse wijnen uit de regio of internationale labels. Er is ook een grote lounge / bar “Gaudina” met een frisse Provençaalse ambiance. Hier kunt u lichte maaltijden krijgen en natuurlijk een grote diversiteit aan soorten drankjes. Grenzend aan het zwembad ligt “Tousco” grill dat in het seizoen geopend is voor lunches a la carte of in buffet-stijl. Het restaurant van het golfclubhuis biedt tevens een ontspannen en relaxte sfeer voor een lunch met mooi uitzicht over de 18e hole van “Le Riou”.

Helaas is dit resort vanwege z’n prijs wellicht niet voor een ieder weggelegd, maar het combineert het beste van alles op diverse manieren. Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Ook al is het voor slechts 3 nachten, een week of veel langer…, wij gaan graag voor u aan de slag. Golfreizen Frankrijk op maat gemaakt!