Bunker: de set-upEen goede bunkerslag begint bij de basis. Met een paar simpele tips laat ik je zien hoe je zorgt dat je set-up goed is.


Toen ik een jaar of 16, 17 was kreeg ik voor het eerst het gevoel dat het mogelijk zou zijn. Ik won het Spaans Amateur en het Duits Amateur en speelde tegen jongens als Martin Kaymer en Rory McIlroy. Als je merkt dat je met de grootste talenten mee kunt, dan komt vanzelf het geloof dat je goed genoeg bent om pro te worden en succesvol te zijn.

In april 2014 heb ik mijn debuut gemaakt in de Masters op Augusta National. Het was nog mooier dan ik vooraf had gedacht. De golfbaan, de tradities, alles is perfect. De Masters is mijn favoriete toernooi. Ik hoop er nog heel vaak te spelen en natuurlijk hoop ik ooit een prachtig groen jasje aangereikt te krijgen.

Iedere overwinning is bijzonder, maar de zege in het KLM Open 2013 steekt er natuurlijk boven uit. Winnen in eigen land, met mijn familie en vrienden op de tribune, dat is heel speciaal. De steun van het thuispubliek zorgt ervoor dat je als Nederlandse golfer boven jezelf kunt uitstijgen. Iedere golfer droomt ervan zijn eigen Open een keer te winnen. Fantastisch dat het mij is gelukt. Ik hoop dat het niet bij één overwinning blijft.