Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Precise Golf Resort El Rompido

7 Overnachtingen o.b.v. half-pension (Semi-All-Inclusive ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
- Golf El Rompido – South Course
- Golf El Rompido – North Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Januari / december – vanaf € 475,- pp*
november / februari & mei – vanaf € 645,- pp*
maart & april – vanaf € 725,- pp*
september – vanaf € 625,- pp*
oktober – vanaf € 665,- pp*
juni / juli & augustus – op aanvraag

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Voor groepen speciale tarieven!

Precise Golf Resort El Rompido
regio: Costa de la Luz
Spanje



Een golfvakantie Spanje ofwel golfreizen Costa de la Luz zijn er in diverse soorten en maten. Een zeer interessante en veelal scherp geprijsde mogelijkheid is bij “Precise Golf Resort El Rompido”. Een zeer bekend Golf Resort op een uur van Faro Airport (106 km) en een uur en 15 minuten van Sevilla Airport (op 134 km). Vanwege de vele services waaronder ook “Semi-All-Inclusive” en z’n 2 x 18 holes ter plekke een geweldige plek voor een week genieten! Shortbreaks El Rompido zijn natuurlijk ook mogelijk. Wij maken uw golfvakantie Spanje graag geheel op maat voor u!

Het luxueuze hotel beschikt over 184 ruime kamers met terras of balkon en 12 suites (60 m²) met afzonderlijke lounge en groot terras. De kamers zijn verdeeld over Standaard kamers (35 m²) en Superior kamers (ook 35 m²). Deze laatste hebben dan uitzicht over het zwembad en de golfbaan. Natuurlijk zijn de kamers van alle gemakken voorzien inclusief airco.

Het hotel beschikt over een heerlijk buitenzwembad, een sportgedeelte met tennis, paddle en voetbalveld. Er is tevens een Spa & Beauty centrum met verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, Sauna en stoombad. Er zijn ook diverse massages mogelijk en er is een fitness ruimte. Verder kan men fietsen huren, hiking tours doen door het natuurreservaat en paardrijden. Voor de innerlijke mens is er het buffet / a la carte restaurant “Binidali”, een lobby bar een lounge bar en een Pool restaurant “El Faro”.

Voor wat betreft golf heeft u de keuze uit de 2 goed gewaardeerde 18-holes golfbanen verdeeld in The North Course en The South Course. De North Course ligt wat meer bij het Moeras / natuurgebied en de South Course is de wat “oudere baan”. Beiden zijn ondanks dat ze heuvelachtig zijn wel te lopen en bieden veel afwisseling. Eventueel kunnen we ook nog andere golfbanen uit de Costa de la Luz voor u reserveren tegen meerprijs. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Spanje geheel op maat!