Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Islantilla Golf Resort

7 Overnachtingen o.b.v. half-pension
5 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
- Islantilla Golf Course (ter plekke 27 holes)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


nov. t/m feb. & mei, juni en september – vanaf € 535,- pp*
maart, april & oktober – vanaf € 575,- pp*
juli – vanaf € 725,- pp*
augustus – vanaf € 825,- pp*

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Voor groepen speciale tarieven.

Islantilla Golf Resort
regio: Costa de la Luz
Spanje



Een golfvakantie Spanje ofwel een golfreis Costa de la Luz met 27 holes ter plekke. Islantilla Golf Resort is een van de fameuze Golf Resorts aldaar tussen het dorp Isla Cristina en het natuurgebied bij de monding van de rivier Piedras. Geniet van een golfhotel bij Playa Islantilla gericht op ontspanning en sport voor elke leeftijd. Wij maken uw golfvakantie Spanje graag geheel voor u op maat!

Het hotel beschikt over 204 ruime kamers met balkon. De kamers zijn verdeeld over Standaard kamers voor 1- of 2-persoons gebruik (27 m²), Superior kamers (36 m²) en Junior Suites met aparte slaapkamer en woonkamer (41 m²). Natuurlijk zijn de kamers van alle gemakken voorzien inclusief airco en minibar waarbij de softdrinks gratis zijn.

Het hotel beschikt over een heerlijk buitenzwembad. Daarnaast is er bij de Beach Club (bereikbaar met treintjeen open in de zomermaanden) ook nog een zwembad. Er zijn verder 2 voetbalvelden, een speeltuin, een spellenzaal, een leeszaal en een zonneterras. U kunt fietsen huren en diverse excursies doen waaronder Volgels Spotten waar de regio om bekend staat! Verder is er nog een zeilschool met allerlei activiteiten aan het strand.

Voor wat betreft golf heeft u de keuze uit de 27 holes van Islantilla Golf Course. U kunt dus diverse lussen lopen en zo verschillende 18 holes iedere dag spelen. Tegen meerprijs kunt u ook nog golfen op “El Rompido Golf Course” op 23 km en op “Nuevo Portil Golf” op 29 km. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw golfvakantie Spanje geheel op maat!