Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
DoubleTree Hilton Emporda Golf & Spa Resort

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 5 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:
- Golf Emporda – Links Course
- Golf Emporda – Forest Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar, ook wanneer u geen golf speelt! Diverse andere golfbanen tegen meerprijs ook mogelijk zoals Golf Platja de Pals, Golf d’Aro Mas Nou en PGA de Catalunya enz.

Seizoen A: vanaf € 625,- pp*
Seizoen B: vanaf € 735,- pp*
Seizoen C: vanaf € 1.125,- pp*
Seizoen D: vanaf € 815,- pp*
Seizoen E: vanaf € 645,- pp*

SHORTBREAK – 10 februari t/m 22 juni 2017
4 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees op Emporda Golf
vanaf € 395,- pp**

Seizoen A: 10 febr. t/m 22 juni & 15 okt. t/m 11 nov.
Seizoen B: 23 juni t/m 13 juli
Seizoen C: 14 juli t/m 20 augustus
Seizoen D: 21 augustus t/m 9 september
Seizoen E: 10 september t/m 14 oktober

DoubleTree Hilton Emporda Golf & Spa Resort
regio: Costa Brava
Spanje



Golfreizen Spanje en golfvakanties Girona…, een combinatie van mooie en uitdagende golfbanen met een heerlijke en hoogstaande gastronomie! Het DoubleTree Hilton Emporda Golf & Spa Resort past hier dan zeer goed tussen met z’n fijne ligging aan 2 golfbanen met 2 zeer verschillende gezichten. De ligging op zo’n 8 km van de stranden en 47 km van Girona Airport maakt deze locatie zeer geschikt voor een shortbreak of natuurlijk een heerlijke week golfen. Golfreizen Spanje voor liefhebbers van rust, natuur, wijnen, gastronomie, cultuur en ontspanning!

In totaal beschikt het hotel over 87 moderne kamers verdeeld over Standaard Twin of Double kamers met balkon (30 m²), deze zelfde kamers maar dan met Golf View, King Deluxe kamers (50 m²) en Junior Suites. Alle kamers hebben veel licht door hun grote ramen van onder tot boven en zijn voorzien van een balkon. Superior kamers met balkon (30 m²) en Junior Suites. De kamers zijn van alle gemakken voorzien inclusief airco, flatscreen-tv, mp3-dock, een kussenmenu en gratis Wi-Fi.

Gasten hier hebben gratis gebruik van het buitenzwembad welke van juni t/m september is geopend. Verder is er een binnenzwembad (niet al te groot) behorende bij de Spa. Behandelingen zijn tegen betaling mogelijk. U kunt dineren in het restaurant van het hotel “Tramuntana” gericht op de Mediterrane keuken. U kunt eventueel ook lunchen of dineren in het Emporda Golf Restaurant dat aan de overzijde is gelegen op 50 meter lopen. Verder is er ook een “links Bar” welke elke avond is geopend t/m 23.30 uur. In de omgeving waaronder natuurlijk ook in Girona kunt u verder genieten van heerlijke gastronomie op sterren-niveau!

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk 2 geweldige 18-holes golfbanen ter plekke met Emporda Links Course en Emporda Forest Course. 2 verschillende golfbanen met zeer goed onderhoud en voldoende uitdaging om vele keren te lopen. Andere golfbanen zijn natuurlijk ook mogelijk met Golf Platja de Pals (op 8 km), Golf Girona (op 33 km), Golf d’Aro Mas Nou (op 35 km), Golf Costa Brava (op 38 km), Torremirona Golf (op 46 km), Golf de Peralada (op 48 km) en Golf PGA de Catalunya (op 54 km). Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!