Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel Barcarola

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
inclusief 4 Greenfees op de volgende golfbanen:
- PGA de Catalunya – Stadium Course
- Golf Club d’Aro – Mas Nou
- Costa Brava Golf Club
- PGA de Catalunya – Tour Course

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Laagseizoen vanaf € 519,- pp*
Midseizoen vanaf € 669,- pp*
Hoogseizoen vanaf € 789,- pp*
Piekseizoen & appartementen op aanvraag

SHORTBREAK (Midweek)
- 4 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 3 greenfees
- Laagseizoen vanaf € 349,- pp*
- Midseizoen vanaf € 429,- pp*
- Hoogseizoen vanaf € 499,- pp*

Laagseizoen: januari t/m maart & oktober t/m december
Midseizoen: april t/m mei & september
Hoogseizoen: juni t/m 17 juli & 15 augustus t/m 31 augustus
Piekseizoen: 18 juli t/m 14 augustus

Hotel Barcarola
regio: Costa Brava
Spanje



Hotel Barcarola is een prijstechnisch zeer interessante accommodatie behorende tot de “Van der Valk” groep. Het hotel is gelegen in het dorpje “Sant Feliu de Guixols” vlakbij het strand en op 30 km van het vliegveld van Girona (Girona stad op 35 km). Vanwege z’n ligging nabij diverse pittoreske vissersdorpjes, het bruisende Platja d’Aro ten noorden en de steden Girona en Barcelona op rijafstand is een golfarrangement hier een van de meest veelzijdige golfreizen Spanje die er is. De hoeveelheid gerenommeerde golfbanen in deze omgeving met als hoogtepunt “PGA de Catalunya” maken het namelijk helemaal af.

Hotel Barcarola beschikt over 40 kamers en 12 appartementen. De kamers zijn onderverdeeld in 20 kamers met balkon die tot de voordeligste categorie behoren, 8 kamers met terras, 8 junior suites met terras of balkon en 4 ruime duplex suites. De kamers hebben allen een bad met een aparte douche, satelliet tv, kluisje, koelkastje en gratis WiFi door het gehele hotel. De kamers met terras zijn gelegen op de begane grond en hebben op het terras dan nog een zitje met ligbedden. De junior suites hebben tevens nog een bank welke om te toveren is in een slaapplaats voor 2 extra personen en hebben ook nog koffie en theefaciliteiten. De duplex suites hebben vanuit een ruime slaapkamer met zitje en bedbank dan nog een wenteltrap naar een extra kamer erboven met eigen badkamer en balkon, ofwel in totaal zelfs voor 6 personen mogelijk.

Het hotel beschikt tevens over een lekker knus zwembad dat als het ware is ingesloten door het naastgelegen terras, loungebar en tapasrestaurantje. Er is verder ook een kleine fitnessruimte aanwezig voor de liefhebber. In het restaurant van Van der Valk Hotel Barcarola, “Las Dunas” genaamd, kunt u genieten van diverse Spaanse culinaire hoogtepunten. Bij de loungebar “La Casita” kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een cocktail en op het terras van beachbar “Tucan Beach” kunt u genieten van diverse tapas.

Naast het strand, het bezoeken van de vissersdorpjes, het bezoeken van de steden Girona en Barcelona kunt u hier natuurlijk heerlijk golfen. Zo liggen er 8 geweldige golfbanen zoals: Golf Club d’Aro – Mas Nou (op 10 km), Costa Brava Golf Club (op 8 km), PGA de Catalunya Resort (2 x 18 holes op 28 km), Emporda Golf Club (op 34 km), Golf Platja de Pals (op 35 km), Girona Golf Club (op 47 km), Torremirona Golf Resort (op 73 km) en als laatste Peralada Golf Club (op 87 km). Geeft u hierin gerust al uw wensen aan ons door. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!