Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Formosa Park Hotel

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt incl. (half pension ook mogelijk)
4 Greenfees op de volgende golfbanen:
   - Pinheiros Altos Golf Course (2 x)
   - San Lorenzo Golf Course (2 x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!
Vraag ons ook om 3, 4, 5 en 6 nachten specials…


11 januari t/m 23 maart – vanaf € 395,- pp*
24 maart t/m 25 mei – vanaf € 475,- pp*
26 mei t/m 13 juli – vanaf € 565,- pp*
14 juli t/m 07 september – vanaf € 685,- pp*
08 september t/m 30 november – vanaf € 455,- pp*
gesloten van 01 december t/m 10 januari

Formosa Park Hotel
regio: Algarve en omgeving
Portugal



Het 4-sterren Formosa Park Hotel ligt in het hart van Algarve’s Ria Formosa Park Nature Reserve, een beschermd gebied van prachtige schoonheid en eindeloze stranden. Het hotel ligt op slechts 750 meter van “Ancao Beach” en op slechts 20 km van Faro Airport. De combinatie van het heerlijke klimaat met lange warme zomers en zeer milde winters, het strand nabij en een grote hoeveelheid aan golf om te spelen maakt van een verblijf bij het Formosa Park Hotel een scherp geprijsde en verstandige optie… Golfreizen Portugal op maat gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 61 “Suite Apartments” met hotelservice De hotelservice bestaat uit dagelijkse schoonmaak en 3 x per week verschoning linnen en handdoeken. De appartementen zijn onderverdeeld in 24 x 1-bedroom apartments (80 m²) en 37 x 2-bedroom apartments (136 m²). De appartementen zijn onderverdeeld over 4 verdiepingen inclusief begane grond. Hierbij liggen er dan 12 x 2-bedroom apartments op de hoogte, de 3e verdieping. De meeste appartementen hebben een uitzicht over het zwembad en de Atlantische Oceaan. Alle appartementen zijn volledig uitgerust met bijvoorbeeld air conditioning, balkon en kitchenette met koelkast en magnetron. In de woonkamer is een sofa-bed, waar eventueel een 3e volwassene of in geval van een 2-bedroom, een 5e volwassene kan slapen of 2 kinderen tot 12 jaar.

Er zijn 2 buitenzwembaden tot uw beschikking. Verder is er een “games room” met pool tafel, een internet hoek en wifi in het gehele hotel (alhoewel helaas wel tegen betaling). Voor zwembad en strandlakens is gezorgd. Er is een parkeerplaats voor 61 auto’s maar u kunt natuurlijk ook van “transfers” gebruik maken van en naar Faro Airport (tegen betaling). Er is tevens een shuttle bus om u naar de diverse golfbanen te brengen. Voor het diner kunt u terecht in het Arcos restaurant met z’n prachtige terras en voor een cocktail of snack bij de Acros bar, in de lounge of op het terras uitkijkend over het zwembad.

Voor wat betreft golfen zit u ook perfect. U heeft zelfs het exclusieve privilege om te kunnen spelen op de prachtige golfbanen “Pinheiros Altos Golf Course” (op 6 km) en het luxueuze “San Lorenzo Golf Course” (op 8 km) welke tot dezelfde groep behoren als het Formosa Park Hotel. Mocht u toch nog andere banen willen spelen dan is dat natuurlijk ook mogelijk op bijvoorbeeld banen van Quinta do Lago, Vale do Lobo (2 x 18 holes op 4 km) of Vilamoura of Oceanico. Ofwel geniet van zon, strand en golf in de voordelig geprijsde golfarrangementen Portugal die wij u kunnen aanbieden bij het Formosa Park Hotel.