Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hilton Vilamoura as Cascatas Golf Resort & Spa

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk) incl.
4 Greenfees, bijvoorbeeld op:
   - Oceanico Pinhal
   - Oceanico Laguna
   - Oceanico Millennium
   - Oceanico Victoria

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! ook alle andere golfbanen van Oceanico mogelijk tegen eventuele meerprijs.

november & februari – vanaf € 595,- pp*
december & januari – vanaf € 550,- pp*
maart – vanaf € 625,- pp*
april & oktober – vanaf € 720,- pp*
mei – vanaf € 685,- pp*
juni & september – vanaf € 825,- pp*
juli & augustus – vanaf € 985,- pp*

Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa
regio: Algarve en omgeving
Portugal



Golfreizen naar Portugal, de Algarve en Vilamoura bestaan er in vele soorten en maten. Een verblijf bij “Hotel Vilamoura as Cascatas Golf Resort & Spa” voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Gelegen rondom een geweldig zwembad met watervallen net buiten het centrum van Vilamoura op 30 km van Faro Airport. Perfect gesitueerd ten opzichten van de Oceanico Vilamoura golfbanen waarbij Oceanico Pinhal er tegenover ligt en Oceanico Old Course erachter. Het is een groot hotel waar ook vele seminars worden gehouden maar toch ook heerlijk voor een shortbreak of een langere golfvakantie. Golfreizen Portugal op maat voor u gemaakt!

Hilton Vilamoura beschikt over 176 kamers met balkon in de categorieën Deluxe standaard view, golf view en pool view (allen 32m²). Tevens zijn er dan nog Deluxe Plus kamers van 47m². Daarnaast zijn er nog suites, 1 slaapkamer appartementen en 2-slaapkamer appartementen. De kamers zijn modern ingericht met een badkamer met bad en separate douche. Verder natuurlijk van alle gemakken zoals u dat ook van een Hilton Hotel mag verwachten.

Het hotel beschikt over 1 groot buitenzwembad te midden van het hotel en een iets romantischer rond buitenbad. Verder is er nog een indoor zwembad en de grootste Spa van Vilamoura (een 7 Seven Spa). De Spa is niet gratis en kost zo € 15,- a € 20,- per persoon per dag maar is zeker wel een beleving… Het belangrijkste en grootste restaurant is “Moscada” waar u ook het heerlijke ontbijt zal gebruiken. Verder zijn er nog 2 “seizoensgebonden” restaurants; “Aquarela” als zijnde meer BBQ en “Cilantro” iets meer Italiaans gericht. Tevens is er dan nog bij Beach Club een restaurant “Club H20” waar u lichte gerechten kunt gebruiken in een “loungy” style.

Voor wat betreft het golfen heeft u natuurlijk keuze uit de vele golfbanen van Vilamoura zelf, waaronder met name de Oceanico Golfbanen; Pinhal, Laguna, Millenium, Old Course en Victoria. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook alle andere banen voor u verzorgen zoals “Oceanico Faldo Course” en “Oceanico O’Connor Course” maar ook “Vale do Lobo”, de Pestana golfbanen, Morgados, Alamos, Salgados en Onyria Palmares. Of u nu een shortbreak Portugal wenst of een langere golfvakantie Portugal, wij maken uw golfarrangement geheel op maat. Neem snel contact met ons op!