Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Colourful Manor

10 overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
5 Greenfees op de volgende golfbanen:
   - Erinvale Golf Club
   - Arabella Golf Club
   - Devonvale Golf Club
   - De Zalze Golf Club
   - Stellenbosch Golf Club

Inclusief:
– Transfer van Airport naar Colourful Manor waar uw huurauto de volgende dag klaar staat
– Autohuur (Toyrota Corolla, onbeperkt km. en afgekocht eigen risico)

Exclusief:
– Vluchten (KLM vliegt rechtstreeks naar Kaapstad)
– Excursies (ter plekke te verzorgen of evt. van te voren te reserveren)

Het arrangement is geheel naar wens aanpasbaar, ook wanneer u niet wilt golfen!

van 01-10-2017 t/m 30-04-2018 vanaf € 1.100,- pp*
van 01-05-2017 t/m 30-09-2017 vanaf € 815,- pp*

Colourful Manor
regio: Diverse regio
Zuid-Afrika



Golfreizen Zuid-Afrika in combinatie met Colourful Manor. Deze prachtige moderne luxury guesthouse ligt net boven het kustplaatje Gordon’s bay, op een landgoed van 4 hectare fijnbos, 50 km ten zuid-oosten van Kaapstad. Wanneer u verblijft bij Colourful Manor kunt u genieten van een natuurrijke omgeving met prachtige uitzichten over zee. Het is een luxueuze en moderne lodge welke gelegen is niet ver van restaurants en winkelcentra. Toch zal het uiteindelijk de natuurschoon zijn die de gast het meest versteld zal doen staan. Colourful Manor is de ideale plek voor een langdurig verblijf vanwege de grote hoeveelheid aan activiteiten die men vanuit hier kan ondernemen: ontdek de wijnlanden rond Stellenbosch (op 32 km), de Hemel en Aarde Vallei (op 65 km), Kaapstad (centrum op 54 km), Hermanus (69 km) natuurlijk de vele golfbanen… en zo veel meer! Een ideale accommodatie voor golfers, wijn/natuurliefhebbers en culinaire genieters die zoeken naar een kwalitatieve accommodatie en hoogstaande service.

Colourful Manor beschikt over 11 suites die allen zijn ontworpen met oog op ultiem comfort. Het minimalistische design biedt moderne luxe maar houdt er rekening mee dat de adembenemende omgeving op de eerste plaatst moet blijven. Er zijn 2 verschillende soorten kamers waarvan zeven met zeezicht en vier met bergzicht. Er is tevens een mogelijkheid om familiekamers te creëren door ‘connecting doors’. Elke kamer is anders ingericht maar zijn altijd ruim van opzet en hebben allen een eigen terras. De bedden zijn extra groot en zijn of Kingsize of twin’s met oversized dekens en kwalitatief hoogstaande lakens. De badkamers zijn eveneens ruim en modern en voorzien van een ‘regendouche’. Elke kamer heeft z’n eigen opgang en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de bergen en False Bay. In de kamers liggen diverse magazines en een infomatiemap over de regio. Tevens beschikken de kamers over wireless internet toegang.

De ontbijtzaal en de lounge ruimtes zijn ook heerlijke plekken om te verblijven. In eerste instantie natuurlijk door het uitgebreide ontbijt en daarnaast vanwege de ‘honesty bar’ in de lounge waaruit u heerlijke wijnen kunt pakken om zodoende nog eens na te genieten van een prachtige dag. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het terras of het heerlijke zwembad. Ook al is er geen restaurant, u kunt wel gebruik maken van een lichte maaltijd mits van te voren aangegeven. De service van Colourful Manor is uitmuntend en gaat van restaurant reserveringen tot transfers en van reserveringen van diverse ‘tours’ tot autohuur. Dit in combinatie met de aanwezige vergaderzaal maakt Colourful Manor ook nog eens een perfecte plek voor een kleinschalige seminar.

Vanwege de ideale ligging van Colourful Manor biedt deze accommodatie zeer veel verschillende mogelijkheden om te doen dat wij hier slechts een aantal voorbeelden geven; diverse watersporten, hiking, fietsen, paardrijden, bootvaren en vissen, vliegen in een klein vliegtuigje, paragliding, kooiduiken bij de witte haai en walvis spotten (in het seizoen). Naast bovenstaande activiteiten dient u natuurlijk ook een aantal hot-spots te bezoeken zoals: Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg, Robben eiland, Boulder beach, Chapman’s peak, Hermanus etc. Wat u natuurlijk ook niet mag missen zijn de prachtige wijnlanden met hun luxueuze wijn-estates in Franschhoek, Stellenbosch, Paarl en de Hemel en Aarde Vallei. In Somerset West, niet ver van de accommodatie kunt u een bezoek brengen aan het prestigieuze wijn-estate Vergelegen of Lourensford. Bij een aantal van deze estates kunt u zeer gastronomische lunches of diners genieten. De eigenaren van Colourful Manor kunnen u er van alles over vertellen en adviseren.

Natuurlijk zijn er dan ook nog de geweldige golfbanen. In de omgeving van Colourful Manor liggen een grote hoeveelheid aan golfbanen waarvan er heel wat tot de top van Zuid-Afrika en zelfs de wereld behoren. Dicht bij de accommodatie liggen Erinvale golf course en Somerset West golf course. Tussen de 15 en 45 minuten rijden van de accommodatie liggen tevens de bekendere