Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Golf & Gastronomie

Inclusief:
– 10 overnachtingen in een luxe kamer van Colourful Manor inclusief ontbijt
– Welkomstdrankje op het dek van Colourful Manor
– Transfer vanaf de luchthaven (Kaapstad)
– Cheesplatter en een fles prijswinnende wijn
– Kortingvoucher Morgenster voor olijfolie proeverij
– Entreebewijs voor Vergelegen Wine Estate
– Opslagruimte voor de golftassen
– 5 greenfees zoals beschreven

Greenfees
– Devonvale Golf Course
– Erinvale Golf Course
– Stellenbosch Golf Club
– Arabella Golf Course
– De Zalze Golf Club

Gastronomisch pakket
– meergangen diner met wijnarrangement bij Camphors
– meergangen diner met wijnarrangement bij Rust & Vrede
– meergangen diner met wijnarrangement bij Waterkloof Restaurant
– meergangen diner met wijnarrangement bij Terroir

Autohuur
– 1 maal huurauto: Toyota Corolla of vergelijkbaar voor 10 dagen

Exclusief:
– Vluchten
– Excursies
– Diners / lunches bij andere restaurants
– Reis- en/of medische verzekeringen
– Buggies, caddies, huren van clubs, etc.

mei t/m september – mountain view room => € 1.165,- pp*
oktober t/m maart – mountain view room => € 1.450,- pp*
april t/m september – sea view room => € 1.235,- pp*
oktober t/m maart – sea view room => € 1.585,- pp*

Golf & Gastronomie
regio: Diverse regio
Zuid-Afrika



COLOURFUL MANOR
Gordon’s Bay – Kaapstad – Stellenbosch – Franschhoek
10 nachten / 5 greenfees / 4 gastronomische diners

Onderstaand treft u een beschrijving van een geweldige golfvakantie Zuid-Afrika, ofwel onze Special “Golf & Gastronomie Zuid-Afrika”. In principe is dit een vast en daardoor voordelig golfarrangement Zuid-Afrika echter aanpassingen zijn natuurlijk ook hier mogelijk. De “Cape Region” staat bekend om zijn prachtige natuur, schitterende golfbanen en een ruim aanbod van toprestaurants. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Golf Expedition heeft samen met de accommodatie Colourful Manor een mooi pakket samengesteld met een unieke combinatie van accommodatie, golfen en culinair genieten. Het programma is zorgvuldig en afwisselend opgesteld en laat ook ruimte om overige attracties / hotspots in de regio te ontdekken. Golfvakantie Zuid-Afrika op maat gemaakt!

Dag 1
Dagvlucht met de KLM met late aankomst op Kaapstad International Airport. Transfer naar Colourful Manor Luxury Lodge. Lekker relaxed na een lange reis en aankomst in de avond. Champagne welkom met hapjes. De auto wordt de volgende ochtend bij het guesthouse afgeleverd.

Dag 2
Ontbijt op het buitendek van Colourful Manor met uitzicht op de Atlantische oceaan, Kaap de Goede Hoop en de Tafelberg. Eerste dag acclimatiseren in de wijnlanden. Lunchen bij een van de prachtige wijnhuizen. ’s Middags een bezoek aan Stellenbosch en dineren bij Rust en Vrede, één van de top restaurants van Zuid Afrika.

Meergangen diner bij Rust en Vrede inclusief “wine pairing”
Rust en Vrede is gelegen tussen Somerset West en Stellenbosch. De oude kelders, een nationaal monument, is omgebouwd tot de keuken en het restaurant. Rust en Vrede is gelegen tussen de wijnranken en heeft een Kaaphollandsche architectuur. De ingredienten zijn “handpicked” uit de diverse regio’s in Zuid Afrika. De groenten en kruiden komen allemaal uit eigen tuin als ook de wijnen. Het menu is uitstekend en het professionele team maakt dit restaurant tot een van de hoogtepunten. Rust en Vrede staat in de fameuze lijst van San Pellegrino Top 100 op plaats 61. Bij Rust en Vrede Restaurant kunt U kiezen uit een 4 of 6 gangen menu. Wij adviseren het 6 gangen menu en hebben dit ook opgenomen in het arrangement.

Dag 3
Vandaag golfen op Devonvale Golf Club, een iets minder moeilijke baan om even lekker tot rust te komen. Lange slagen kunnen hier goed en worden ook minder afgestraft wanneer ze iets van hun lijn gaan… Een leuke baan om in te komen voor uw verdere Zuid-Afrikaanse avontuur!

Dag 4
Een bezoek aan Kaapstad. De Hop On Hop Off Bus is een prima vervoermiddel om de stad te leren kennen. Er zijn twee mogelijke routes met in totaal 22 stopplaatsen. Als u liever de stad bezoekt met een privé gids kan dat tegen meerprijs ook geregeld worden. Ook een bezoek aan het Township Langa behoort tot de mogelijkheden maar moet apart gereserveerd worden. ’s Avonds naar Camp’s Bay, de Cote d’Azur van Zuid Afrika. Er is een ruim aanbod aan restaurants. Aanrader is het restaurant La Colombe op Constantia Uitsig.

Camphors – Gastronomisch diner
Meergangen diner met “wine pairing” bij Camphors

Dag 5
Vandaag golfen op de Stellenbosch Golf Club, een oude, lommerrijke golfbaan dichtbij Stellenbosch Centrum. In tegenstelling tot veel banen is op deze baan geen bebouwing hetgeen de baan rustiek maakt. Een zeer goed onderhouden baan met een goede atmosfeer. Dineren bij The Big Easy, het restaurant van Ernie Els in Stellenbosch. De baan is gelegen op 30 minuten rij afstand van Colourful Manor. De route voert grotendeels door het wijngebied.

Dag 6
Golfen op Erinvale Golf Course, een klassieke en gevestigde baan op de hellingen van de Helderberg op 15 minuten afstand van Coulourful Manor. Erinvale heeft jarenlang de South African Open gehuisvest en Ernie Els heeft hier z’n carriere opgebouwd. Heuvelachtig terrein met schitterende vergezichten over False Bay en de Hottentots Holland bergen. Gelegen naast de zeer bekende “Vergelegen Winefarm” en “Lourensford Winery” waar je heerlijk kunt lunchen na een