Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Zuid-Afrika 2

Inclusief:
– Accommodatie incl. ontbijt:
– 4 nachten Wijnlanden;
– 4 nachten Kaapstad;
– 2 nachten Hermanus;
– 2 nachten Fancourt Hotel & Country Club Estate, George;
– 4 nachten Tuinroute;Golf:
– Clovelly Country Club;
– Mowbray Golf Course;
– Pearl Valley;
– De Zalze;
– Arabella Golf Course;
– Montagu – Fancourt;
– Outeniqua – Fancourt;
– Simola Golf Course;
– Pezula Golf Course;Autohuur:
– 17 dagen op basis van Avis Group C (Volkswagen Polo 1.6, Hyundai Accent 1.6 of vergelijkbaar), automaat;
– Incl. air-conditioning, stuurbekrachtinging, airbags;
– All risk verzekering, geen aansprakelijkheid, onbeperkt aantal kilometers.

Exclusief:
– Vluchten
– Excursies
– Reis- en/of medische verzekeringen
– Buggies, caddies, huren van clubs, etc.

vanaf ca. € 1.750,- pp*

Voorbeeld golfreis Zuid-Afrika 2
regio: Voorbeeld golfreizen Zuid-Afrika
Zuid-Afrika



Kaapstad – Wijnlanden – Hermanus – Tuinroute – George
16 nachten / 9 greenfees

Onderstaand treft u een beschrijving aan van hoe uw golfvakantie Zuid Afrika eruit zou kunnen zien. Deze golfreis kan echter volledig naar wens worden samengesteld. In samenwerking met onze Nederlands sprekende partner ter plaatse maken wij graag een passend voorstel voor u. Neem gerust even contact met ons op. Golfreizen Zuid-Afrika op maat gemaakt.

Dag 1
Welkom in Zuid Afrika! Bij aankomst op het vliegveld in Kaapstad wacht een vertegenwoordiger u op met uw welkomstpakket om u te begeleiden naar uw huurauto. In het guesthouse in Franschoek is het heerlijk toeven, en u zou meteen willen dat u langer geboekt had…
Gelukkig komt u over een paar dagen hier weer terug!
Overnachting: Wijnlanden

Dag 2
Vandaag staat er nog geen golf op het programmamaar heeft u tijd om de Wijnlanden te verkennen alvorens u naar Kaapstad zelf gaat. De ‘hop-on-hop-off’ bus in Kaapstad is interessant als u niet zelf wilt zoeken naar de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Mocht u Robben Eiland willen bezoeken houdt er dan rekening mee dat het verstandig is ruim vantevoren te boeken.
Overnachting: Kaapstad

Dag 3
Vandaag zijn de eerste 18 holes op de Clovelly Country Club in Fishhoek aan de beurt. Misschien ‘s-middags naar het strand vlakbij de golfbaan?
Overnachting: Kaapstad

Dag 4
Vandaag slaan we het golf even over en heeft u tijd om bijvoorbeeld naar Kaap de Goede Hoop te gaan, het meest zuidwestelijkste punt van Afrika. Op de weg terug zijn de pinguins bij Boulders Beach en de Constantia wijnboerderijen een absolute aanrader.
Overnachting: Kaapstad

Dag 5
Meer golf vandaag als u de vaak ondergewaardeerde Mowbray Golf Course speelt. Wellicht is het ’s middags nog mogelijk om met de kabelbaan de Tafelberg op te gaan of de Kirstenbosch botanische tuinen te bezoeken.
Overnachting: Kaapstad

Dag 6
Een vrij korte maar mooie rit brengt u van de gezellige drukte van Kaapstad terug naar de rust en glooiende heuvels van Zuidafrika’s beroemde Wijnlanden. Er staat vandaag niets gepland, maar na het inchecken bevelen we een bezoek aan een van de vele wijnboerderijen zeker aan!
Overnachting: Wijnlanden

Dag 7
Na een gezond ontbijt is het tijd voor een van de hoogtepunten van deze reis: golf op de Pearl Valley Golf Estate. Jack Nicklaus heeft bij het ontwerpen van deze baan zijn traditionele vele bunkers ook hier weer strategisch geplaatst. Een absolute ‘must play’!
Overnachting: Wijnlanden

Dag 8
Wat een heerlijke manier om uw bezoek aan de Wijnlanden af te ronden: met een rondje golf op DeZalze. De rest van de dag is volledig ter vrije besteding maar een wandeling door historisch Stellenbosch, lunch in culinair Franschhoek en een bezoek aan ‘die Afrikaanse Taalmuseum’ in Paarl zijn zeker de moeite waard.
Overnachting: Wijnlanden

Dag 9
De rit naar Hermanus is spectaculair en voert u langs de kust van False Bay. Mocht u na het inchecken nog energie over hebben dan zijn er vele wandelingen mogelijk in de omgeving, niet alleen langs het beroemde ‘cliff path’ langs de kust van Hermanus zelf, maar ook door de met fijnbos begroeide hellingen van de bergen die Hermanus omringen.
Overnachting: Hermanus

Dag 10
Onderweg naar Hermanus langs de kust bent u al langs de Arabella Golf Course gekomen. Dit is uw bestemming voor vandaag! De baan behoort tot de Top 10 van de wereld, is de nummer 4 in Zuid Afrika en door Compleat Golfer tot de nummer 1 in de Westkaap verkozen. Nog een ‘must play’ dus!
Overnachting: Hermanus

Dag 11
De Rotary Drive die tegen de bergen achter Hermanus ligt, biedt spectucalaire vergezichten over het stadje en Walker Bay. Of bezoek de Harold Porter botanische tuinen met haar grote diversiteit aan vogels en planten voordat u afscheid neemt van ‘de Kaap’ en Hermanus. De rit naar de Tuinroute zal het grootste gedeelte van de dag in beslag nemen, maar de koninklijke ontvangst op Fancourt maakt veel goed!
Overnachting: Fancourt Hotel & Country Club Estate, George

Dag 12
Fancourt zelf heeft vier golfbanen! Ti