Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Zuid-Afrika 3

Inclusief:
– Accommodatie incl. ontbijt:
– 2 nachten Port Elizabeth;
– 3 nachten Oostkaap safarilodge – incl. 2 game drives per dag, diner en locale drankjes;
– 4 nachten Tuinroute;
– 2 nachten Fancourt Hotel & Country Club Estate, George;
– 2 nachten Hermanus;
– 3 nachten Wijnlanden;
– 4 nachten Kaapstad;Golf:
– Humewood Golf Course;
– Simola Golf Course;
– Pezula Golf Course;
– Montagu – Fancourt;
– Outeniqua – Fancourt;
– Arabella Golf Course;
– Pearl Valley;
– De Zalze;
– Clovelly Country Club;
– Mowbray Golf Course;Autohuur:
– 21 dagen op basis van Avis Group C (Volkswagen Polo 1.6, Hyundai Accent 1.6 of vergelijkbaar), automaat;
– Incl. air-conditioning, stuurbekrachtinging, airbags;
– All risk verzekering, geen aansprakelijkheid, onbeperkt aantal kilometers.

Exclusief:
– Vluchten
– Excursies
– Reis- en/of medische verzekeringen
– Buggies, caddies, huren van clubs, etc.

vanaf ca. € 2.500,- pp*

Voorbeeld golfreis Zuid-Afrika 3
regio: Voorbeeld golfreizen Zuid-Afrika
Zuid-Afrika



Oost – West incl Kaapstad – Tuinroute – Safari
20 nachten / 10 greenfees (ook mogelijk van West naar Oost)

Onderstaand treft u een beschrijving aan van hoe uw golfvakantie Zuid-Afrika eruit zou kunnen zien. Deze golfreis Zuid-Afrika kan echter volledig naar wens worden samengesteld. In samenwerking met onze Nederlands sprekende partner ter plaatse maken wij graag een passend voorstel voor u. Neem gerust even contact met ons op. Golfreizen Zuid-Afrika volledig op maat gemaakt!

Dag 1
Welkom in Port Elizabeth! Een vertegenwoordiger wacht u op op het vliegveld van Port Elizabeth, waar u ook uw auto ophaalt. U wordt wegwijs gemaakt in de omgeving, krijgt uw persoonlijke reisdocumenten en welkomstpakket en vertrekt daarna richting uw accommodatie.
Overnachting: Port Elizabeth

Dag 2
Vandaag staat Humewood Golf Course op het programma. De oudste Links baan van het land, dus vroeg spelen (als de wind nog niet al te veel invloed heeft) is aan te raden. De rest van de dag kunt u aan het strand doorbrengen of de geschiedenis van Port Elizabeth ontdekken tijdens een stadsrondrit.
Overnachting: Port Elizabeth

Dag 3
Na een uitgebreid ontbijt kunt u Port Elizabeth verder verkennen, het dolfinarium bezoeken, uw eerste souvenirs kopen aan de Boardwalk of aan het strand doorbrengen voordat u op safari gaat in (de omgeving van) het Addo Elephant National Park.
Overnachting: Oostkaap safari

Dag 4
Uw lodge biedt een totaal pakket aan en waarschijnlijk (afhankelijk van uw aankomst gister) bent u al op een zogeheten game drive geweest. Vandaag staan die ook weer op het programma net als typisch Afrikaans eten en drinken. Het personeel van de lodge is er om het u helemaal naar de zin te maken!
Overnachting: Oostkaap safari

Dag 5
Nog een heerlijke dag in ‘the bush’. Blijf in de buurt van de waterhole en de wilde dieren komen vanzelf langs. Of u komt al rondrijdend de dieren tegen onderweg. Wellicht komt u zelfs de beschermde ‘flightless dungbeetle’ oftewel de ‘niet-vliegende mestkever’ tegen op uw pad.
Overnachting: Oostkaap safari

Dag 6
Vandaag is de grote omschakeling, en verlaat u ‘the bush’ om weer terug te keren in de ‘geciviliseerde wereld’. Onderweg naar de Tuinroute is een bezoek aan het Tsitsikamma Nationale Park zeker de moeite waard.
Overnachting: Tuinroute

Dag 7
Het wordt weer tijd om de clubs uit de tas te halen. Vergeet niet uw camera mee te nemen voor de prachtige uitzichten vanaf de Simola Golf & Country Club waar u vandaag speelt. Alweer een hoogtepunt van deze tour!
Overnachting: Tuinroute

Dag 8
Nog een dag ‘vrij’, maar geen reden om stil te zitten. Wat dacht u van een bezoek aan de ‘struisvogelhoofdstad’ Oudtshoorn of het gezellige Plettenberg Bay? Meer dan genoeg te zien en te doen dus!
Overnachting: Tuinroute

Dag 9
‘Pezula’ betekent ‘dicht bij de Goden’ dus laten we hopen op een hemels rondje golf als u vandaag op Pezula speelt. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Overnachting: Tuinroute

Dag 10
Vandaag gaat u door naar Fancourt waar in 2003 nog de ‘Presidents’ Cup werd gespeeld. Tijdens uw verblijf zult u de twee meest populaire banen spelen, namelijk de Outeniqua en de Montagu. Vandaag begint u met de Montagu!
Het complex heeft ook een aantal restaurants van uitstekende kwaliteit; vergeet niet van tevoren te boeken!
Overnachting: Fancourt Hotel & Country Club Estate, George

Dag 11
Vandaag speelt u de Outeniqua en we zijn benieuwd welke van de twee Fancourt banen uw favoriet is. De rest van de dag is ter vrije besteding; in de spa, bij het zwembad of op de tennisbaan bijvoorbeeld.
Overnachting: Fancourt Hotel & Country Club Estate, George

Dag 12
Een redelijk lange maar schilderachtige rit langs de kust, door de graanschuur van Zuid Afrika en eventueel het meest zuidelijke punt van Afrika “Cape Agulhas”, neemt het grootste gedeelte van de dag in beslag. In het gezellige kustplaatsje Hermanus verblijft u twee nachten.
Overnachting: Hermanus

Dag 13
Hermanus is beroemd vanwege de walvissen die tot zeer dicht onder de kust komen. Maar ook als u Hermanus buiten