Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa

4 Overnachtingen o.b.v. half-pension!!! (logies ontbijt ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
√ Valle Romano Golf Course
√ Almenara Golf Course
√ Golf La Caneda

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten, meer golf (andere banen), ook wanneer u geen golf speelt! Daarnaast verzorgen wij ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen – vanaf € 495,- pp*
Midseizoen – vanaf € 515,- pp*
Hoogseizoen – op aanvraag

laagseizoen: november t/m maart & 20 september t/m oktober
midseizoen: april t/m 22 juli & 01 t/m 19 september
hoogseizoen: 23 juli t/m augustus

Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
regio: Costa del Sol
Spanje



Golfreizen Spanje of een golfarrangement Estepona. Een verblijf bij “Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa” biedt een combinatie van luxe, ontspanning en golf met eventueel “All Inclusive”. Het hotel ligt op 5 km van het centrum van Estepona en op 84 km van Malaga Airport. Er liggen een hoeveelheid zeer interessante golfbanen nabij tot en met de meest luxe golfbanen van Spanje. Een golfarrangement Estepona op maat voor u gemaakt!

In totaal beschikt het hotel over 204 kamers en suites. Hiervan dan 138 Deluxe kamers (37m²) met of zonder zeezicht, 43 Junior Suites, 20 Suites en een Presidential Suite. Alle kamers zijn voorzien van een balkon. Wanneer je kiest voor de All Inclusive service heb je overigens ontbijt, lunch (lunchpakket ook mogelijk op aanvraag) en diner, 1 x a la carte diner, thee/koffie en cake/pasteitjes in de middag en iedere dag gratis minibar en alle drankjes gratis (behalve premium merken) gedurende de dag in de restaurants en de diverse bars.

Er zijn 2 buitenzwembaden waarvan één Adults Only zwembad. Tevens is er een overdekt zwembad. Er is ook een zeer ruime “Thalasso Spa” (1 x gratis toegang p.p.) voor diverse behandelingen. Verder is er het buffet restaurant “Arena Beach” voor ontbijt, lunch en diner en daarnaast 3 “thematische” a la carte restaurants, “Al-Andalus”, “Asia Fusion” en “Paris Rome”. Daarnaast zijn er meerdere bars waarvan 1 in de lobby, 1 bij het zwembad en 1 met een heerlijk terras ernaast.

Voor wat betreft golfen heeft u aan natuurlijk keuze uit een grote hoeveelheid golfbanen in deze omgeving van toegankelijk tot zeer luxe! In de golfarrangementen bijvoorbeeld: “Valle Romano” (op 4 km), Golf La Caneda” (op 20 km), “San Roque New Course” (op 20 km), “Almenara Golf” (op 25 km), “Alcaidesa Links Course” (op 27 km), “Rio Real Course” (op 39 km), “Marbella Golf & Country Club” (op 41 km). Daarnaast de luxe banen zoals: “Finca Cortesin” (op 7 km), “San Roque Old Course” (op 20 km), “Valderrama Course” (op 20 km), “La Reserva” (op 20 km) en “Real Club Sotogrande” (op 20 km). Golfreizen Spanje of een golfarrangement Estepona op maat voor u gemaakt!