Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Finca Cortesin Hotel Golf & Spa *****

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
3 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
√Finca Cortesin Golf Club (3 keer ter plekke incl. buggy)

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten, meer golf (andere banen), ook wanneer u geen golf speelt! Daarnaast verzorgen wij ook een eventuele huurauto voor u.

Laagseizoen – vanaf € 1.700,- pp*
Midseizoen – vanaf € 1.950,- pp*
Hoogseizoen – vanaf € 2.200,- pp*
vraag ons naar een offerte op maat!

Finca Cortesin Hotel Golf & Spa
regio: Costa del Sol
Spanje



Golfreizen Spanje zijn er in diverse soorten en maten maar “Finca Cortesin Hotel Golf & Spa” steekt hier met kop en schouders bovenuit! Ongekende luxe op een geweldig landgoed van 215 hectare. Een “golf hotel” dat z’n weerga niet kent… Niet voor niks 3 keer de gastheer geweest van het Volvo World Matchplay Championship in 2009, 2011 & 2012. Rustiek gelegen op 99 km ten zuiden van Malaga Airport richting Sotogrande. Geniet van charme, luxe en golf! Een zeer luxe golfvakantie Spanje op maat voor u gemaakt!

Een Paleisachtig hotel gebouwd om 2 binnenplaatsen heen. 67 zeer ruime suites met 4 meter hoge plafonds variërend van 50 m² voor de junior suite t/m 200 m² voor de Cortesin Suites. De suites zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien t/m eigen jacuzzi’s en zwembaden. Er zijn Junior Suites, Executive Suites, Pool Suites en de Cortesin Suite (evt. Familie Suites).

23.000 m² aan tuinen, een luxueuze 2.500 m² Spa, 3 zwembaden (1 indoor), tennis en paddle banen, een 6.000 m² beach club en een geweldige keuken waar u van kunt genieten. Een sfeer van rust, elegantie en raffinement op het hoogste niveau!

De golfbaan van Finca Cortesin wordt ook beschouwd als een van de juweeltjes van Europa en kan zicht meten aan de beste banen uit Spanje zoals Valderrama (op 20 km), Real Club de Golf Sotogrande (20 km), Club de Golf La Reserva (20 km). Deze kunnen allen voor u worden gereserveerd en natuurlijk nog vele anderen. Een golfvakantie Spanje is één maar een golfvakantie naar Finca Cortesin is het neusje van de zalm!