Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort****

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
5 Greenfees p.p. op de volgende golfbanen:
√ Guadalmina South Course
√ Guadalmina North Course
√ en keuze uit: El Paraiso, Atalaya Old / New Course, Alcaidesa Links / Heathland Course, Valle Romano Golf, Santa Clara Golf (tegen meerprijs Rio Real, Los Naranjos en La Quinta)

Alle arrangementen zijn aanpasbaar! Minder nachten maar ook wanneer u geen golf speelt!
Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook een eventuele huurauto voor u.


Laagseizoen – vanaf € 575,- pp*
Midseizoen – vanaf € 650,- pp*
Hoogseizoen – vanaf € 935,- pp*

Laagseizoen: november t/m 14 februari
Midseizoen: 15 februari t/m 30 juni & 18 september t/m 31 oktober
Hoogseizoen: juli & 28 augustus t/m 17 september

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort
regio: Costa del Sol
Spanje



Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort**** biedt scherpe golfarrangementen dus perfect voor een korte of langere golfvakantie Spanje. Dit 4-sterren hotel is gelegen op 40 minuten van Malaga Airport en op slechts 6 km van het befaamde “Puerto Banus”. De rustige ligging in een villawijk van Urbanizacion Guadalmina op 16 km van centrum Marbella met z’n directe toegang tot het strand en ook z’n ligging aan de 2 golfbanen “Guadalmina North & South Course” maken van dit geheel een erg fijne golfbestemming (overigens ligt de ingang van de golfbanen wel op 3 km, houdt daar rekening mee!). Vele golfbanen in de nabije omgeving dus we kunnen alle golfreizen hier volledig op afstemmen. Golfreizen Spanje op maat voor u gemaakt!

Hotel Guadalmina heeft in totaal 178 kamers verdeeld over diverse categorieën. Standaard kamers met “garden view”, golf course view of swimming pool view maar ook Superior Sea View kamers. Eventueel ook nog junior suites en suites wanneer gewenst. Alle kamers beschikken over een balkon of terras en zijn van alle gemakken voorzien met gratis wifi, kluis en minibar.

Geniet van het heerlijke buitenzwembad met uitzicht op zee en direct toegang tot het strand. Relax op de “balinese sunbeds” of toch liever sporten in de fitness. De putting-stroke kan verder worden geoefend op de putting green bij het hotel zelf. Er is ook een Spa met een ‘thermal circuit’ maar die is tegen betaling. Het “Taray restaurant” is er voor ontbijt en buffet diner met uitzichten op zee. Het Cacoa restaurant is meer gespecialiseerd in de Mediterrane keuken. Tevens is er nog een Acqua Terrace bar en in de zomer een beach club.

Voor wat betreft golfen heeft u de keuze uit vele banen maar in de pakketten zitten meestal wel de “eigen banen” Guadalmina South & North Course. Het hotel kijkt uit over Hole 10 van de South Course maar de ingang ligt op 3 km van het hotel…. Verder kan men bijvoorbeeld kiezen uit: El Paraiso (op 5 km), Atalaya Old & New Course (op 6 km), Valle Romano Golf (op 25 km), Santa Clara Golf (op 25 km) en Alcaidesa Links & Heathland (op 50 km). Met een kleine toeslag kan er ook nog worden gespeeld op bijvoorbeeld Rio Real Golf (op 20 km), Los Naranjos Campo de Golf (op 9 km) en La Quinta Golf (op 7 km). Zoals u kunt zien een golfvakantie Spanje of golfarrangement Marbella begint bij “Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort”.