Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Chateau de Berne

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half pension mogelijk)
3 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Saint-Endréol
√ Golf de Barbaroux
√ Golf de Roquebrune

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

maart & april – vanaf € 925,- pp*
mei & juni – vanaf € 1.350,- pp*
juli & augustus – vanaf € 1.725,- pp*
sept. & oktober – vanaf € 1.350,- pp*
nov. & december – vanaf € 925,- pp*

Vroegboek Special
√ 5 nachten logies ontbijt en 3 greenfees

maart & april – vanaf € 595,- pp**
mei & juni – vanaf € 825,- pp**
juli & augustus – vanaf € 995,- pp**
sept. & oktober – vanaf € 825,- pp**
nov. & december – vanaf € 595,- pp**

Chateau de Berne
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



Een ontspannen rustgevende golfvakantie of een actieve inspannende golfvakantie Frankrijk? Met het luxueuze Chateau de Berne liggend op een landgoed van 550 hectare, is beide mogelijk. Golf Expedition stemt dit graag af op uw specifieke wensen; golfen, zwemmen, een wandeling op het landgoed, mountain biken, wijn proeverijen en bezichtiging van de eigen wijnmakerij/wijnkelder, kookcursussen, Quad-rijden op het landgoed, gemasseerd worden, tennissen of gewoon loungen en ontspannen in de tuinen of aan de rand van het zwembad met een goed glas wijn.

Er zijn geweldige golf mogelijkheden nabij het landgoed van l’Auberge du Chateau de Berne. Binnen 25 tot 50 minuten rijden van het Chateau bevindt zich een wijde selectie aan 18-holes golfbanen, die het hart van elke golf enthousiast sneller doen kloppen. Golf Expedition heeft voor u reeds de volgende golfbanen geselecteerd; Golf de St. Endréol (29 km), Golf de Barbaroux (31 km), Golf de Roquebrune (34 km), Golf de Sainte Maxime (44 km) en Golf de l’Esterel (45 km). Er zijn echter nog vele andere fameuze golfbanen om in uw golfarrangement te verwerken. Het prachtige landschap van de Provence in combinatie met de mogelijkheid om het gehele jaar door te kunnen golfen maakt de Auberge een heerlijk toevluchtsoord.

Laat u verleiden door de wijngaarden van Chateau de Berne en vind een welkom excuus om weg te dromen op één van de meest idyllische plekken van Frankrijk. L’Auberge; een uiterst luxueus Frans hotel de charme, die de schoonheid van de Provence mengt met de elegantie van Frankrijk.

Rijdt het landgoed op van Chateau de Berne en na een minuut of 10 over een idyllische route arriveert u bij uw bestemming, wat aangeeft dat dit een accommodatie van uitzonderlijke rust betreft. Het pittoreske landgoed van Chateau de Berne ligt in het hart van de provence. De Auberge heeft 14 kamers en 5 suites elk met zijn eigen sfeer, die van alle luxe zijn voorzien. De charmante en exclusieve Auberge combineert de landelijke sfeer met de luxe van een eerste klas resort.

De Auberge is een betoverende belevenis; een plek waar je even aan de wereld kunt ontsnappen. De authentieke charme van de Provence is hier bewaard gebleven, zonder voorbij te gaan aan de luxe van moderne voorzieningen. Gewoonweg ultieme ontspanning als je door de wijngaarden afdwaalt in de voetsporen van vele generaties wijnbouwers die sinds 1750 het langoed van Chateau de Berne hebben bewerkt.

L’Auberge du chateau de Berne is hiermee één van Golf Expedition meest complete bestemmingen!