Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Chateau de la Begude

7 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
4 Greenfees op de volgende golfbanen (andere golfbanen tegen kleine meerprijs mogelijk):
√ Golf d’Opio Valbonne (2x)
√ Golf de la Grande Bastide (2x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

Laagseizoen – vanaf € 585,- pp*
Midseizoen – vanaf € 725,- pp*
Hoogseizoen – vanaf € 850,- pp*

Short Break Special – Laagseizoen
√ 3 nachten o.b.v. logies ontbijt incl. 2 greenfees per persoon
√ In Deluxe Standaard kamer => vanaf € 275,- pp**

Laagseizoen: januari t/m maart & 9 oktober t/m 19 november
Midseizoen: april t/m 4 juni & 11 september t/m 8 oktober
Hoogseizoen: 05 juni t/m 10 september

Chateau de la Begude
regio: Côte d’Azur
Frankrijk



Golfreizen Frankrijk ofwel een golfvakantie Cote d’Azur boekt u via Golf Expedition. Chateau de la Begude is een natuurrijk gelegen 17e eeuwse bastide met aangrenzend een prachtig verbouwde schaapskooi. Dit zeer charmante 4-sterren Golf Resort biedt authentieke luxe op een prachtig grondgebied. Het hotel is namelijk gelegen midden in het domein van Opio Valbonne, aan de gelijknamige golfbaan. Golf d’Opio Valbonne is een 18-holes bos golfbaan die voor iedere golfer een uitdaging zal zijn. Weg van het bekeken worden, weg van de stress, verscholen achter eeuwenoude eiken, ofwel een plek om heerlijk tot rust te komen. Dat op slechts 15 km van Cannes en 20 km van de luchthaven van Nice.

Chateau de la Begude heeft 37 kamers, waaronder “standaard Deluxe” kamers, “Deluxe Terrace” kamers (zoals de naam reeds aangeeft inclusief terras) en junior suites.. Het thema door de kamers heen is modern comfort gecombineerd met een Provençaals decor. De Deluxe kamers zijn vanaf heden de instap-kamers voor 2 personen en zijn dan ook veel ruimer van opzet dan de vroegere “classic” kamers. Alle kamers hebben airco, satelliet tv, WiFi en een minibar.

Er is een heerlijk zwembad aanwezig waar men even tot rust kan komen na het spelen van 18-holes. Diegene die nog energie hebben kunnen gebruik maken van de aanwezige tennisbanen en het petanque veld. Het restaurant treft u in het clubhuis van de golfbaan. Hier kunt u een voortreffelijk ontbijt genieten, lunchen en natuurlijk heerlijk dineren met uitzicht op de green van hole 9 en hole 15. Op korte rijafstand kunt u Cannes bezoeken met haar filmfestival en haar stranden, Nice met z’n carnaval, Grasse met z’n vele geuren en Juan-les-Pins met z’n Jazz virtuozen.

Naast de golfbaan van Opio Valbonne zelf kunt u in de nabijheid diverse andere mooie golfbanen spelen. Golf de la Grande Bastide (op slechts 5 minuten), Golf de Saint Donat, Golf de Claux-Amic of zelfs Golf de Taulane en Golf & Country Club de Cannes Mougins. Combineer dit uitstekende hotel met een hoeveelheid aan golf en u zult een geweldige tijd hebben. Golfreizen Frankrijk volledig op maat gemaakt!