Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel Barriere le Westminster

2 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (half-pension ook mogelijk)
2 Greenfees met keuze uit de volgende golfbanen:
√ Golf du Touquet – La Foret or La Mer Course **
√ Golf d’Hardelot – Les Dunes of Les Pins Course **
√ Golf de Wimereux of Golf de Belle Dune
** max. hcp. 24 heren, hcp. 28 voor dames

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar!
Natuurlijk ook andere golfbanen mogelijk zoals Golf de Wimereux, Golf du Touquet, Golf de Belle Dune of Golf Aa de Saint Omer.

- vanaf € 295,- pp* in laagseizoen
- vanaf € 315,- pp* in midseizoen
- vanaf € 355,- pp* in hoogseizoen

Laagseizoen = t/m 16 maart & 13 nov. t/m 31 dec.
Midseizoen = 17 maart t/m 13 april & 16 okt. t/m 12 nov.
Hoogseizoen = 14 april t/m 15 oktober

Hotel Barriere Le Westminster
regio: Pas de Calais – Nord
Frankrijk



Een golfvakantie Frankrijk of een shortbreak Noord-Frankrijk? Beiden zijn mogelijk bij het luxueuze 4-sterren “Hotel Barriere Le Westminster” gelegen in het chique Le Touquet Paris Plage. Een stijlvol hotel in 1924 gebouwd in Art-deco stijl met 4 verdiepingen. Gesitueerd tussen zee en bos en op 2 km van de 45 holes van Golf du Touquet met z’n “La Foret Course” en “La Mer Course”. Op 20 km liggen dan tevens nog de 2 x 18-holes banen van Golf d’Hardelot! Een geweldige combinatie van golfen en genieten, een golfvakantie Frankrijk op maat voor u gemaakt!

Het hotel heeft in totaal 115 kamers waarvan Single kamers (15 m²), Classic kamers (25 m²), Executive kamers (30 m²), Prestige kamers (35 m²), Junior suites en Suites. Alle kamers beschikken over een elegante en geraffineerde inrichting met zijdezachte stoffen, zacht tapijt en een combinatie van modern comfort met een retro-stijl.

Er is een Spa van “Nuxe” met een verwarmd binnenzwembad. In de Spa kunt u tegen betaling dan verder diverse behandelingen reserveren. Er zijn tevens 2 restaurants waarvan “Le Pavillon” bekroond is in de Guide Michelin en de Art-deco Brasserie “Les Cimaises”. Tevens kunt u overdag of s’avonds genieten van drankjes in de “Mahogany Bar” met z’n eigen terras. Buiten het golfen is er natuurlijk veel te ontdekken door middel van het heerlijke strand nabij.

De fameuze golfbanen van Golf du Touquet liggen op 2 km en zijn in de arrangementen zeer scherp geprijsd, net als de 2 golfbanen van Golf d’Hardelot op 20 km met “Les Pins Course” en “Les Dunes Course”. Verder is Golf de Wimereux niet al te ver met 44 km en Golf de Belle Dune op 32 km. Iets verder op 57 km is dan ook nog het uitdagende Golf Aa de Saint Omer te bereiken. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij maken uw shortbreak Noord-Frankrijk geheel op maat!