Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Hotel Cléry

3 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt (ook half-pension mogelijk)
2 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf Aa de Saint Omer
√ Golf de Wimereux

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

- vanaf € 250,- pp* in laagseizoen
- vanaf € 280,- pp* in midseizoen
- vanaf € 310,- pp* in hoogseizoen

Laagseizoen = t/m eind maart & vanaf november
Midseizoen = april, juli, augustus, oktober
Hoogseizoen = mei, juni, september

Hotel Cléry
regio: Pas de Calais – Nord
Frankrijk



Het voormalige kasteel van Hesdin l’Abbe, nu genaamd Hotel Cléry, is gebouwd in 1766. Het is een prachtige residentie met 18e eeuwse architectuur gelegen in een parkland van 5 hectaren. Het hotel ligt op zo’n 10 km van de grootste vissershaven van Frankrijk, “Boulogne-sur-Mer” en op een 300 km van Breda. Dit maakt Hotel Cléry tevens geschikt voor een korter verblijf.

Het hotel heeft 27 kamers, gelegen in het chateau, de omringende cottages of in de boerderij. De kamers zijn onderverdeeld in 7 “Charming Rooms” en 18 “Luxury Rooms” en 2 “Suites”. Hoogstaande materialen, harmonieuze kleuren, zachte verlichting en een goede afwerking, zorgen ervoor dat deze kamers een perfecte plek zijn voor een ontspannen verblijf. De kamers bieden allen een romantische sfeer.

Hotel Cléry zelf is omgeven door een 5 hectaren groot park en is uitgerust met een fitness centrum en een sauna. Enthousiaste watersporters zullen zeker ook de faciliteiten kunnen waarderen in de nabijgelegen kustdorpen “Hardelot” en “le Touquet”. Bij deze dorpen treft de golfer ook een aantal prachtige golfbanen aan, waaronder de twee van “Golf du Touquet” (op 28 km), de twee golfbanen van “Golf d’Hardelot” (op 10 km) en Golf de Wimereux (op 20 km). Een ronde op “Golf de Saint Omer” (Lumbres, op 37 km) mag bij de golfliefhebber natuurlijk ook niet ontbreken.

Het restaurant van het hotel, ‘Le Berthier’ heeft naam voor zichzelf gemaakt in de omgeving door zijn geweldige keuken. Voor het menu wordt gewerkt met voornamelijk regionale producten en authentieke gerechten. De eetzaal opent naar een veranda die een panoramische blik geeft over het aangrenzende park. Het restaurant kan natuurlijk ook gebruikt worden na een seminar of meeting, die in één van de drie vergaderzalen kan worden gehouden. Deze zalen zijn allen voorzien van de laatste technologie en bieden plaatst aan 10-60 personen.

Geniet van een kort of lang verblijf in dit romantische hotel met z’n vele golfmogelijkheden. Golf Expedition regelt het graag voor u aan de hand van uw wensen. Golfreizen Noord-Frankrijk volledig op maat gemaakt!