Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Domaine de Falgos

5 Overnachtingen o.b.v. half pension inclusief gratis toegang tot de Spa inclusief
5 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Falgos (5x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

15 maart t/m 18 juli – vanaf € 735,- pp*
19 juli t/m 23 augustus – vanaf € 945,- pp*
24 augustus t/m 16 nov. – vanaf € 735,- pp*

appartementen ook mogelijk, vraag om een voorstel!

Domaine de Falgos
regio: Languedoc Roussillon
Frankrijk



Domaine de Falgos Golf & Spa Resort is één van die juweeltjes waar je op gewezen moet worden. Het is een kleinschalig 3-sterren hotel dat geweldige uitzichten biedt op de bergen van de Pyreneeën en de baai van Rosas in Spanje. Domaine de Falgos ligt nog net in Frankrijk (67 km van Perpignan en 99 km van Girona), op 1.100 meter hoogte en op 5 minuten van de grens met Spanje. Volledig omgeven door bos en bergen kunt u hier heerlijk tot rust komen en genieten van een zeer afwisselende en charmante golfbaan. Geen lange golfbaan maar zeker de moeite waard om hem 3 keer te spelen.

Er zijn 25 kamers waarvan 5 duplex kamers. De reguliere kamers hebben een oppervlakte van 30 m² en de duplex kamers zelfs van 40-70 m². Alle kamers hebben een tarras of balkon waarvandaan u prachtige uitzichten heeft over de golfbaan en vanuit de duplex kamers zelfs richting de baai van Rosas en de zee. De kamers zijn allen zeer authentiek “oud Frans / Catalaans” ingericht maar zijn daardoor wel volledig in lijn met de algehele sfeer van dit resort; “Charmant”. De kamers zijn van alle gemakken voorzien inclusief, flatscreen tv, gratis Wifi, minibar, fohn, kluisje enz. De badkamers zijn ook ruim met karakteristieke betegeling. Er zijn overigens ook 7 appartementen in het originele gebouw uit de 17e eeuw voor 2-8 personen, ofwel van 45-80 m². Deze appartementen hebben een eigen keuken, woonkamer en zijn met name geschikt voor de wat langere verblijven.

Het hotel beschikt over een Spa met binnenzwembad waarvan de deuren kunnen worden geopend op warme dagen. In de Spa zijn verder nog een sauna, 2 jacuzzi’s en een hammam. U kunt op aanvraag en tegen betaling ook diverse behandelingen en massages ondergaan. Vanwege de ligging ver van de diverse eerste dorpen raden wij u hier een verblijf aan o.b.v. halfpension wat zeker geen straf is. U kunt namelijk heerlijk dineren (en lunchen) in het aanwezige restaurant met diverse streekgerechten waarbij je je vingers aflikt. In de bar / lounge kunt u natuurlijk heerlijk napraten over de gespeelde golfronde of wegdromen in een spannend boek.

De golfbaan is zoals gezegd echt een uitdaging ondanks z’n niet al te lange holes. Neem in ieder geval voldoende ballen mee of koop er genoeg bij de Pro-Shop. De driving range en putting green staan voor u klaar om nog even aan uw techniek te werken. Wanneer gewenst kunnen wij vanuit hier ook andere golfbanen voor u reserveren. Deze liggen allen op een aardige afstand maar zijn wel leuk om te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het strand (Golf de Saint Cyprien = links golf course) of een leuke stad (PGA de Catalunya met een bezoek aan Girona). Maar ook andere golfbanen uit het noordoosten van Spanje zijn mogelijk. Wij stellen de golfarrangementen Frankrijk natuurlijk geheel naar wens voor u samen!