Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Domaine de Verchant

5 Overnachtingen o.b.v. logies ontbijt inclusief
3 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf Montpellier Massane
√ Golf de Fontcaude – Juvignac
√ Golf la Grande Motte

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

in hoogseizoen vanaf € 1.025,- pp*
vraag ons gerust om een voorstel op maat!

Domaine de Verchant
regio: Languedoc Roussillon
Frankrijk



Golfarrangementen Frankrijk zijn er in vele soorten en maten. Een verblijf bij “Domaine de Verchant 5* Hotel & Spa” is wel even wat anders… Het zeer luxe Domaine Verchant ligt nabij Montpellier in de regio Languedoc-Roussillon dat bekend staat om z’n culturele, historische en culinaire contrasten. Dit unieke 5 sterren luxe hotel “Domaine de Verchant” bestaat uit een imposant manoir dat gebouwd is op de overblijfselen van een 14e eeuwse residentie. Het ligt genesteld in veel groen te midden van diverse wijngaarden. Dit alles op slechts 5 minuten van Montpellier centrum en niet ver van diverse golfbanen. Golfreizen Frankrijk op maat voor u gemaakt!

Het hotel heeft een stijlvolle balans tussen eeuwenoude stenen, 19e eeuwse mozaïeken, hout, ruwe materialen en modern design. The 26 kamers, suites en appartementen zijn allen ingericht door interieur ontwerper “Raymond Morel”. Strakke moderne lijnen, design maar toch ook gecombineerd met een traditionele insteek en natuurlijk al het comfort van de meest luxueuze internationale hotels. Alle kamers beschikken over: High Tech uitrusting (plasma, dvd-speler, lcd-scherm in de badkamer), gecontroleerde airco, spiegel- en vloerverwarming, computer (business centre) en gratis WiFi. Een aantal van de kamers / suites bieden ook nog balneo baden, jacuzzi’s en regendouches. Er zijn 10 Deluxe kamers (tussen 27m² en 40m²), 4 Deluxe kamers met terras (40m²), 9 Junior Suites met terras (tussen 52m² en 72m²) en 3 zeer ruime appartementen (60-90m²) ideaal voor eventuele families.

Domaine de Verchant heeft verder een tennisbaan, 2 heerlijke buitenzwembaden maar ook een binnenzwembad dat bij het separate “Verchant Spa” behoort. Voor de meeste kamers is toegang hiertoe gratis. De Spa heeft een indoorzwembad, jacuzzi, whirlpool baden, ‘experiënce showers’, fitness centrum, hammam, sauna, 5 behandelkamers en een VIP lounge met privé tuin voor ‘duo’ massages. Een ander facet maakt deze accommodatie ook uniek en dat zijn de 17 hectare wijngaarden die om Domaine de Verchant heen zijn gelegen. Hier worden heerlijke wijnen geproduceerd die u kunt kopen of waarvan u kunt genieten tijdens uw diner. Het hotel restaurant biedt u de expertise en creativiteit van Damien Cousseau en z’n team.

Vanwege z’n ligging in een regio dat bekend staat om recreatie en ontspanning zijn er een hoeveelheid aan sportieve en culturele activiteiten mogelijk zoals: publieke en privéstranden binnen 15 autominuten, hiking en paardrijden, watersporten, canyoning, kajak varen, klimmen en een diversiteit aan wijntours. Natuurlijk zijn er ook diverse golfbanen waaronder Golf de Montpellier Massanne (op 10 km), Golf de Fontcaude (14 km), Golf de Coulondres (op 15 km), Golf la Grande Motte (22 km) en voor hen die er geen genoeg van krijgen 2 golfbanen bij Nimes (54 km). Een geweldig hotel, een geweldige ligging, heerlijk eten en drinken en een hoeveelheid aan prachtige golfmogelijkheden. Wij maken uw golfarrangementen Frankrijk geheel op maat!