Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Saint-Cyprien Golf Resort

7 Overnachtingen o.b.v. halfpension inclusief
7 Greenfees op de volgende golfbanen:
√ Golf de Saint-Cyprien (5x)
√ Golf de Falgos (2x)

Alle arrangementen zijn naar wens aanpasbaar! Ook wanneer u geen golf speelt!

t/m maart & oktober t/m 27 dec. – vanaf € 655,- pp*
april t/m 7 juli & september – vanaf € 745,- pp*
8 juli t/m augustus – vanaf € 885,- pp*

vraag ons gerust om een voorstel op maat!

Saint-Cyprien Golf Resort
regio: Languedoc Roussillon
Frankrijk



Saint Cyprien Golf Resort is een 4-sterren resort gelegen in het zuidelijkste puntje van de regio Languedoc-Roussillon, niet ver van Spanje. Dit resort behoort tot de “Roussill’hotel” dat ook nog 11 andere hotels beheert waaronder een golfresort in Marrakech. Het is een modern resort bestaande uit het hotel “Mas d’Huston” met een Spa en een 27-holes golfbaan. Vanwege z’n ligging op slechts 1 km van de stranden aan de Middellandse zee, vlakbij de bekende wijngaarden van “Banyuls” en “Collioure” en op 27 km van de luchthaven van Perpignan en 60 minuten van Girona Airport (Spanje) een prachtplek voor een heerlijke Golfvakantie Frankrijk!

Het hotel zelf beschikt over 48 moderne kamers en suites (eventueel ook appartementen mogelijk). De kamers zijn zo’n 30 m² en hebben een warm ingericht interieur met pasteltinten. Elke kamer beschikt over een balkon, terras of een patio. Daarnaast heeft iedere kamer airco, gratis wifi, lcd-tv, een minibar en een kluis. Er is verder ruim voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Het hotel heeft verder de beschikking over een prachtig buitenzwembad met vele ligbedden en een buitenbar. Er is tevens een Spa met 2 jacuzzi’s, 1 hammam, 1 hydrotherapie bad, 4 behandelkamers voor massages, een wellness kamer, een fitnessruimte met Technogym apparatuur en een rustruimte. Vanwege de samenwerking van het resort met een watersportcentrum op het strand kunt ook hier u hart ophalen, zeker voor de zeilers onder ons. Er is ook een gastronomisch restaurant (Mas d’Huston) waar u heerlijk kunt dineren. Het golfarrangement is dan ook normaal gesproken op basis van halfpension. Eventueel kunt u ook dineren of lunchen in de “Brasserie Eagle”, het restaurant in het clubhuis van de golfbaan.

Golf de Saint-Cyprien bestaat uit een Par 73 – 18 holes “links” golfbaan van 5.967 meter van de gele tees en een par 35 – 9 holes “bos” golfbaan van 2.651 meter. U kunt echter ook kiezen uit een aantal andere golfbanen uit de omgeving. Niet allen even dichtbij maar wel goed te bereiken en zeer zeker de moeite waar. Zo zijn er bijvoorbeeld “Golf de Falgos” in de bergen en “PGA de Catalunya” in Spanje. Er zijn overigens ook voldoende les en trainingsmogelijkheden bij Golf de Saint-Cyprien voor beginnende spelers, kinderen en of gevorderden. Wij stellen uw golfvakantie Frankrijk natuurlijk geheel naar wens voor u samen!