Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Villa Chateau des Demoiselles

Huur Villa “Chateau des Demoiselles” per week (7 nachten)
- 05-01 t/m 29-03 vanaf € 3.300,- *
- 30-03 t/m 05-07 vanaf € 4.000,- *
- 06-07 t/m 17-08 vanaf € 5.500,- *
- 18-08 t/m 28-09 vanaf € 4.000,- *
- 29-09 t/m 15-12 vanaf € 3.300,- *

Chateau des Demoiselles – tot 14 personen
regio: Villa Golfreizen Frankrijk
Frankrijk



Chateau des Demoiselles is een prachtige villa te midden van Provencaalse wijngaarden op een grondstuk van 300 hectare waarvan 200 hectare bos. In de naastgelegen wijnmakerij worden heerlijke wijnen geproduceerd en verkocht (en proeverijen gehouden). Chateau des Demoiselles is van dezelfde eigenaar als het fameuze wijnhuis Chateau Sainte Roseline hier niet ver vandaan. De villa ligt zo’n 25 km landinwaarts vanaf Fréjus en Sainte Maxime aan de Cote d’Azur en biedt charme, comfort en kalmte voor maximaal 14 personen. De ligging op nog geen 4 km van “Golf de Saint Endréol” en ook niet ver van diverse andere golfbanen maakt dit een geweldige combinatie voor liefhebbers van golf & wijn.

Een prachtige oprijlaan leidt u naar het prachtige huis dat dateert uit 1830. De inrichting van de villa is echt Provençaals met warme kleuren, antieke meubels en diverse mooie kunststukken. De villa beschikt over 7 slaapkamers en 6 badkamers. De kamers zijn allen voorzien van airco, Wi-Fi en shutters. Er is tevens een Provençaalse keuken aanwezig, een eetkamer voor maximaal 14 personen met openhaard en een Salon met openhaard. Vanuit de kamers heeft u zicht op de omringende wijngaarden.

Buiten is er een prachtig omheind zwembad met poolhouse waarvandaan u uitkijkt op een zeer charmante kapel. Er zijn ligbedden voor u en parasols. Mocht u willen tennissen dan kunt u een baan huren bij het resort van “Les Domaines de Saint Endréol” dat op 4 km is gelegen. U kunt hier tevens tegen betaling gebruik maken van een prachtige Spa-complex van 2.000 m² van Anne Sémonin. U kunt natuurlijk ook genieten van een wijnproeverij bij Chateau des Demoiselles of bij het wijnhuis Chateau Sainte Roseline op 7 km waar u ook de kapel van Sainte Roseline kunt bezoeken. Binnen 10 km zijn er overigens ook voldoende restaurants te vinden voor wanneer u even niet “thuis” wilt koken. De eerste stranden treft u op zo’n 25 km nabij Fréjus en Sainte Maxime en Saint Tropez en Cannes liggen op zo’n 40 km.

U kunt in deze regio geweldig golfen op een diversiteit aan golfbanen. Één van de mooiste golfbanen van de Cote d’Azur, Golf de Saint Endréol ligt op 4 km van de villa. Daarnaast ligt Golf de Roquebrune op 18 km, Golf de l’Esterel op 27 km, Golf de Sainte Maxime op 29 km, Golf de Beauvallon op 32 km, Golf Old Course Cannes Mandelieu op 49 km en Golf de Barbaroux op 53 km. Wij reserveren natuurlijk ook graag de nog iets luxere en vaak duurdere golfbanen voor u zoals bijvoorbeeld: Golf de Terre Blanche (op 25 km), Golf de Taulane (op 44 km), Golf de Royal Mougins (op 55 km) en Golf & Country Club de Cannes Mougins (op 58 km). U boekt de villa o.b.v. alleen logies en Golf Expedition maakt uw arrangement graag verder op maat door het reserveren van de diverse greenfees, tennisbanen, wijnproeverijen etc. etc. Golf, wijn en genieten van alles wat de Provence en Cote d’Azur te bieden heeft! Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!