Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Les Jardins du Chateau dOlonne

Huurprijs vakantiehuis Acacia met privé-zwembad (meest voordelige type) per week:

- 01/01 tot 09/04: vanaf € 552,-*
- 09/04 tot 07/05: vanaf € 720,-*
- 07/05 tot 02/07: vanaf € 870,-*
- 02/07 tot 09/07: vanaf € 1.435,-*
- 09/07 tot 27/08: vanaf € 1.785,-*
- 27/08 tot 03/09: vanaf € 1.435,-*
- 03/09 tot 24/09: vanaf € 780,-*
- 24/09 tot 31/12: vanaf € 552,-*

Les Jardins du Chateau d’Olonne – 6 tot 8 personen
regio: Villa Golfreizen Frankrijk
Frankrijk



Wie rust en ruimte zoekt is bij Resort Les Jardins aan het juiste adres. Dit prachtig aangelegde vakantiepark aan de Atlantische kust van de Vendée (920 km van Utrecht) biedt de perfecte ambiance om even afstand te nemen van de beslommeringen van het dagelijks leven en volop te genieten van een welverdiende (golf)vakantie. Resort Les Jardins is een royaal opgezet, ca. 13,5 hectare groot, park met vakantievilla´s die nagenoeg allemaal beschikken over een privézwembad en omgeven zijn door een royale tuin. Dit rustige resort (zonder animatieteam!) biedt u alle comfort en tal van aangename voorzieningen, zoals een groot zwembad, midgetgolfbaan, speeltuin en restaurant “la Ferme Villeneuve”.

Op fietsafstand van het resort ligt de levendige badplaats Les Sables d’Olonne. In dit aantrekkelijke stadje kunt u eindeloos flaneren langs de boulevard, genieten van een drankje op een van de vele terrasjes, of lekker shoppen in de gezellige winkelstraatjes met een grote variëteit aan leuke winkels. De stranden van Les Sables d’Olonne zijn bijzonder schoon en liggen aan een azuurblauwe zee. De bosrijke omgeving verzekerd u overigens ook van voldoende wandel- en fietsvertier. Er liggen een aantal schilderachtige eilandjes voor de kust zoals bijvoorbeeld Ile d’Yeu, die per boot te bereiken zijn. Een dagtocht naar één van de mooiste steden van de Atlantische kust, La Rochelle is zeker ook een aanrader.

Resort Les Jardins is een waar paradijs voor de enthousiaste golfer. In de onmiddellijke omgeving van het resort vindt u maar liefst vijf schitterend gelegen 18 holes golfbanen. Hier kunt u naar hartelust werken aan uw handicap, terwijl u geniet van prachtige vergezichten en het fantastische landschap. De 5 golfbanen zijn allen tussen 1988 en 1991 aangelegd, dus verhoudingsgewijs nog jong. Golf Olonne sur Mer en Golf Talmont St. Hilaire liggen beiden op 5 km van het resort en de andere 3; Golf Aiguillon sur Vie, Golf de Nesmy en Golf Saint Jean de Monts tussen de 30 en 45 km van Jardins d’Olonne.

Op het resort zijn drie typen villa’s te vinden, in grootte variërend van ca. 85 tot en met 115 m2: Type Acacia (Max. 6 personen), met keuken, woonkamer, 3 slaapkamers, totale oppervlakte ca. 85 m2, geheel gelijkvloers; type Sophora (Max. 8 personen), keuken, woonkamer, 4 slaapkamers, totale oppervlakte ca. 105 m2 inclusief een verdieping; De grootste, Type Sequoia (Max. 8 personen), heeft ook en keuken, woonkamer, 4 slaapkamers maar heeft een totale oppervlakte ca. 115 m2 inclusief een verdieping.

Elke villa beschikt over een ruime, compleet uitgeruste keuken met 4 kookplaten, een koelkast, een heteluchtoven, een magnetron, een vaatwasser, een Senseo / koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder is de villa voorzien van een kleurentelevisie met ontvangst van onder andere de meeste Nederlandse zenders, een DVD speler, een radio met CD speler en een badkamer met bad of douche en een toilet. In alle villa´s is een wasmachine en elektrische centrale verwarming aanwezig. Buiten kunt u van de zon genieten op uw eigen royale terras, voorzien van tuinmeubilair en twee ligbedden met kussens. De meeste villa’s hebben een privé zwembad, dat desgewenst (tegen meerprijs) verwarmd kan worden.

Voor groepen vrienden en families een prachtplek om te genieten van een eigen huis weg van huis met vele golfmogelijkheden. Geeft u ons gerust uw wensen door. Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!