Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Villa Clos des Orangers

Huur Villa Clos des Orangers per week

- Laagseizoen vanaf € 1.650,- *
- Middenseizoen vanaf € 1.950,- *
- Mid-Hoogseizoen vanaf € 2.325,- *
- Hoogseizoen vanaf € 2.625,- *

Villa Clos des Orangers – 8 personen
regio: Villa Golfreizen Frankrijk
Frankrijk



Net buiten 16e eeuwse stadswallen van het mooiste dorp van Frankrijk (Saint Paul de Vence) ligt deze luxueuze villa in een groene prestigieuze villawijk. Saint Paul de Vence, het fameuze kunstenaarsdorp, ligt zo’n 20 kilometer van Nice, ofwel rijkelijk dichtbij het Internationale airport van Nice. Vanaf Saint Paul de Vence kunt u de besneeuwde toppen van de Alpen zien en tegelijkertijd een uitzicht genieten over de middellandse zee (10 km).

De Villa zelf heeft een oppervlakte van 210m² en ligt op een terrein van 2100m². In de villa bevinden zich 5 slaapkamers, 3 badkamers (waarvan 2 met wc) en 2 losse wc’s. Tevens is er een fitnesszaal en sauna met douche. Er is een zalig terras van 80m², liggend naast het zwembad met ligstoelen, zitbank en stenen barbecue. Tevens ligt er op de eerste etage ook nog een wat kleiner terras. Het zwembad (8,5×4,5 m) ligt direct voor de woonkamer.

Er zijn ruim voldoende mogelijkheden voor uitstapjes naar diverse badplaatsen zoals Cagnes sur Mer (10 km) en Antibes (20 km). Daarnaast natuurlijk de de bekende plaatsen aan de Cote d’Azur, St Tropez, St Raphael, Cannes, Nice en Monaco. Diverse prachtige golfbanen zoals; Golf Claux Amic, Golf de Saint Donat, Golf Opio Valbonne en Golf de Grande Bastide, bevinden zich binnen een straal van zo’n 25 kilometer. Naast bovenstaande golfbanen reserveren wij naar wens natuurlijk ook één van de andere prestigieuze golfbanen liggend rondom Villa Clos des Orangers.

Geniet van de rust van uw eigen villa in één van de fijnste klimaten van europa, met een overvloed aan golfmogelijkheden. Een tiental golfbanen op korte rij-afstand, waarvan wij er in onderstaand overzicht reeds een aantal voor u hebben geselecteerd. Mocht u echter andere golfbanen prefereren, dan reserveren wij ook deze graag voor u.

Voor een gedetailleerde beschrijving van Villa Clos des Orangers kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Golf Expedition. Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!