Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Villa Paquerette

Huur Villa Paquerette per week

- t/m 26 april € 2.900,- *
- 26 april tot 10 mei € 3.450,- *
- 10 mei tot 31 mei € 2.900,- *
- 31 mei tot 21 juni € 3.450,- *
- 21 juni tot 28 juni € 3.700,- *
- 28 juni tot 05 juli € 4.500,- *
- 05 juli tot 23 augustus € 5.350,- *
- 23 augustus tot 30 augustus € 4.500,- *
- 30 augustus tot 06 september € 3.600,- *
- 06 september tot 13 oktober € 3.450,- *

- vanaf 31 oktober € 2.900,- *

Villa Paquerette – 12 personen
regio: Villa Golfreizen Frankrijk
Frankrijk



De familie Van der Valk heet u van harte welkom in Saint Aygulf, gelegen aan de Franse Cote d’Azur. Naast Hotel Saint Aygulf en Hotel Le Catalogne, beschikt de familie over een tweetal luxe villa’s. Villa Paquerette en Villa Souvenance. Villa Paquerette is een luxueuse villa welke is voorzien van alle gemakken voor een onbezorgd verblijf met vrienden en of familie. De villa ligt op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Saint Aygulf en op slechts 50 meter van de Middellandse Zee en een wit zandstrand. Verblijft u in deze villa, dan heeft u de beschikking over een privézwembad (verwarmd), groot buitenterras en een prachtig aangelegde tuin van maar liefst 2.000 m2 met een eigen jeu de boules baan en een pingpongtafel. De villa zelf is geschikt voor maximaal 10 personen. Apart van het huis, in de tuin, bevindt zich het tuinhuis. Deze biedt slaapplaats voor twee en één kind. In totaal kunnen er 12 personen en één kind verblijven. In het hoogseizoen is deze villa alleen voor een periode van minimaal 2 weken te huur. Bij huur van meerdere weken is een tussendtijdse schoonmaak verplicht.

De ingang van de villa is gelegen aan een rustige straat in een woonwijk op loopafstand van zee en strand. U komt via een ruime entree binnen. Direct aan uw rechterhand is een zeer ruime slaapkamer met tweepersoons bed (1.80×2.00m) en een zithoek met TV en divan (slaapplaats voor kind). Ook is er een kinderbedje aanwezig. Badkamer met douche en apart toilet. Aan de voorkant van het huis is een grote, comfortabel ingerichte woon-/eetkamer met deuren naar de veranda / het terras. Er is een grote keuken voorzien van allerlei apparatuur, zoals o.a. een vijf-pits gasfornuis, een oven, magnetron, een Amerikaanse koelkast en een afwasmachine. Het is een heerlijke keuken voor kookliefhebbers. Zij kunnen zich helemaal uitleven. In de bijkeuken staat een wasmachine en wasdroger.

Via een statige trap met originele “Salernes” tegels, komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich de andere slaapkamers en nog een badkamer met douche. Aan de voorkant van het huis zijn twee slaapkamers gesitueerd met uitzicht op zee en tweepersoons bedden (160x200m). Verder is er nog een slaapkamer met tweepersoons bed (160x200m) en een kleinere slaapkamer met een stapelbed. WIFI aanwezig. Laptop zelf meenemen. Naast het huis staat een apart tuinhuis / zelfstandige studio. Dit tuinhuis beschikt over een tweepersoons bed, een badkamer met douche, een apart toilet, een zithoek en een privé terras. Het huis is in de zomer koel. Desalniettemin beschikt het hoofdhuis en het tuinhuis over airconditioning. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan. Ook is het mogelijk om tegen een toeslag een privéboot te huren.

De villa is gelegen op slechts 50m lopen van zee en strand via de tuin/achteruitgang. De tuin is zeer groot (2.000m2), omheind en aangelegd op verschillende niveaus. Vanuit de woonkamer is er rechtstreeks toegang tot grote veranda/terras met luifel. BBQ aanwezig. Via een trap komt u bij het ruime zwembad (5×12 meter) met zonneterras rondom en ligstoelen. Gratis verwarming van het zwembad mogelijk (wel afhankelijk van de periode). Via een volgende trap naar beneden komt u in de ruime tuin met (gedeeltelijk) gras en op een lager niveau is de jeu de boules baan gelegen. Voor het huis zijn verschillende parkeerplaatsen.

Villa Paquerette is gelegen op loopafstand van Villa Souvenance (nr. 162). Beide villa’s kunnen daarom ook goed samen worden gehuurd, bijvoorbeeld voor een golfweek. Beide villa’s bieden in totaal plaats voor 26 volwassenen, 1 kind + 2 baby’s. Vraag ons gerust om de gehele beschrijving.

In de gegeven prijs zijn nog geen greenfees opgenomen. Wij reserveren echter graag de greenfees voor u op alle mogelijke banen uit de omgeving. Directe aanraders zijn daarbij bijvoorbeeld: Golf de Roquebrune (op 7 km), Golf de l’Esterel (op 12 km), Golf de Sainte Maxime (op 15 km) en Golf de Saint Endréol (op 24 km). Er zijn echter nog diverse andere golfbanen mogelijk dus geef gerust uw wensen aan ons door! Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!