Deze aanbieding wordt u aangeboden door:
Golf-Expedition - Heemstede - 023 8 221 124 / 06 14 379 228
Villa Souvenance

Huur Villa Souvenance per week

- t/m 26 april € 3.600,- *
- 26 april tot 10 mei € 4.100,- *
- 10 mei tot 31 mei € 3.600,- *
- 31 mei tot 21 juni € 4.100,- *
- 21 juni tot 28 juni € 4.350,- *
- 28 juni tot 05 juli € 5.150,- *
- 05 juli tot 23 augustus € 5.950,- *
- 23 augustus tot 30 augustus € 5.150,- *
- 30 augustus tot 06 september € 4.250,- *
- 06 september tot 13 oktober € 4.100,- *

- vanaf 31 oktober € 3.550,- *

Villa Souvenance – 14 personen
regio: Villa Golfreizen Frankrijk
Frankrijk



Villa Souvenance is een luxueuse villa welke is voorzien van alle gemakken voor een onbezorgd verblijf aan de Cote d’Azur. Deze luxe villa ligt direct aan de haven en het mooie zandstrand van Saint Aygulf. De villa beschikt over een privé zwembad, meerdere terrassen, een poolhouse, een pingpongtafel en een prachtige tuin van maar liefst 2.800m2. Het hoofdhuis is geschikt voor maximaal 10 personen. Apart naast het hoofdhuis liggen nog twee luxe kamers met een eigen terras. Een unieke locatie voor een verblijf met familie of groepen. Geschikt voor maximaal 14 personen. In het hoogseizoen is deze villa alleen voor een periode van minimaal 2 weken te huur. Bij huur van meerdere weken is een tussentijdse schoonmaak verplicht.

De villa is luxe en eigentijds ingericht. De living is ruim in een L-vorm met een moderne luxe zithoek en satelliet TV (NL kanalen) en een XXL eettafel voor 10 personen. De keuken is groot en voorzien van professionele apparatuur, o.a. groot fornuis met oven en frituur, afwasmachine, magnetron, Amerikaanse koelkast, Nespresso-apparaat (cupjes hiervoor dient u zelf mee te brengen), wasmachine en droger. Apart toilet en strijkruimte.

Er zijn 5 slaapkamers, allen gelegen op de 1e verdieping. Op deze verdieping bevindt zich ook een luxe moderne badkamer met bad en een apart toilet. Aan de voorkant liggen twee slaapkamers met uitzicht op zee. Deze hebben elk een tweepersoons bed (1.80×2.00m en 1.60×2.00m) en een wastafel. De derde slaapkamer heeft twee éénpersoons bedden (0.80×2.00m) en de vierde slaapkamer heeft een tweepersoons bed (1.60×2.00m). In de vijfde slaapkamer staat een stapelbed. Deze kamer heeft ook een eigen wastafel en douche. Ook kinderbedje aanwezig. WIFI aanwezig. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Slaapkamer 6 en 7 bevinden zich in de annex gelegen in de tuin, naast het hoofdhuis. Beide slaapkamers hebben een en-suite badkamer (douche en toilet) en een tweepersoons bed (1.60×2.00m). Beide slaapkamers beschikken ook over een privé terras met zonneluifel. Satelliet TV (NL. kanalen) ontbreekt niet. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

De villa is gelegen op een unieke locatie, direct aan de haven van St. Aygulf. De ingang van de villa is gelegen aan een rustige straat in een woonwijk, vlakbij zee en strand. Via de zijdeur voorin de tuin bent u vrijwel direct bij zee en strand. De tuin loopt helemaal door tot aan de haven, is zeer groot (2800m2), omheind en aangelegd op verschillende niveaus. In een deel van de tuin kunt u zelfs voetballen.

Vanuit de woonkamer is er rechtstreeks toegang tot een groot terras met luifel en twee grote eettafels. Rondom het zwembad (10x4m) is een zonneterras met luxe ligstoelen. Gratis verwarming van het zwembad mogelijk (wel afhankelijk van de periode). Gasbarbecue aanwezig. Bij het zwembad is ook een poolhouse. Verder is er nog een patio en verschillende zitjes. Ook pingpong tafel en jeux-de-boules baan aanwezig. Er zijn meerdere parkeerplaatsen.

Villa Souvenance is gelegen op loopafstand van Villa Paquerette (nr. 161). Beide villa’s kunnen daarom ook goed samen worden gehuurd, bijvoorbeeld voor een golfweek. Beide villa’s bieden in totaal plaats voor 26 volwassenen, 1 kind + 2 baby’s. Vraag ons gerust om de gehele beschrijving.

In de gegeven prijs zijn nog geen greenfees opgenomen. Wij reserveren echter graag de greenfees voor u op alle mogelijke banen uit de omgeving. Directe aanraders zijn daarbij bijvoorbeeld: Golf de Roquebrune (op 7 km), Golf de l’Esterel (op 12 km), Golf de Sainte Maxime (op 15 km) en Golf de Saint Endréol (op 24 km). Er zijn echter nog diverse andere golfbanen mogelijk dus geef gerust uw wensen aan ons door! Villa golfreizen volledig op maat gemaakt!